Stoere baksteengevels met pannendaken en brede dakgoten, geïnspireerd door de architectuur van de Nieuwe Haagse School. Een ruim, klassiek en oerdegelijk huis: drie slaapkamers, een goede keuken, een moderne badkamer en een ruime zolder met een afgesloten berging voor de wasmachine en droger. Een tuin met een berging en een achterommetje. De afscheidingen tussen de tuinen van de buren en openbare weg zijn al geregeld. Wat een gemak! Een huis waarin kinderen kunnen opgroeien. Een huis waarin jij thuiskomt, je schoenen uitschopt en neerploft. Een speelveldje, de winkels en scholen vlakbij en ’s avonds nog even wandelen over het strand, al dan niet met hond. Soms vraag je je af of dat nou zoveel gevraagd is. Nee, is het antwoord. In de Vlindertuin vind je alles wat je zoekt. En misschien nog wel een beetje meer.

De voordelen van huren

Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Bekijk alle foto’s van de Vlindertuin
 

Goed toeven

De Vlindertuin maakt deel uit van de nieuwe wijk Waelpark in de gemeente Westland. En in die gemeente, die bestaat uit een aantal oude dorpskernen, zoals Naaldwijk, ’s-Gravenzande en De Lier, is het goed toeven. Wie eenmaal in het Westland woont, wil niet meer weg, zo weten we inmiddels. Generaties groeiden hier op en dat voel je aan de gemoedelijke, dorpse sfeer. Toch zit je op amper 15 km van Den Haag en nog geen 30 km van Rotterdam, ideaal wanneer je gaat forenzen. Feitelijk woon je dus tussen stad en strand, want met de fiets zit je in een paar minuten aan zee, lekker met je tenen in het zand.